+36-1-350-7127 etms@etms.hu

JOGI NYILATKOZATOK

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.etms.hu honlap a “Kapcsolat” aloldalán az Ügyfél által megadott adatokat a hatályos jogszabályok és adatvédelmi irányelvek figyelembe vételével kezeljük és biztonságosan tároljuk. Ügyfelünk ugyanitt bármikor e-mailben kérheti minden adatának törlését az adatbázisunkból. Az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki és nem használjuk fel kéretlen reklám célokra.

A visszaélések elkerülésére érdekében kérjük kezelje adatait megfelelő biztonsággal, ennek elmulasztásából származó minden felelősség az Ügyfelet terheli.

 

Tartalmi felelősség:

Internetes honlapunk tartalmát nagy gondossággal állítottuk össze. A tartalom pontosságáért, teljességéért és aktualitásáért azonban nem vállalunk felelősséget.

A szolgáltatók nem kötelesek figyelemmel kísérni az átadott vagy tárolt idegen információkat és nem vizsgálnak illegális tevékenységekre utaló körülményeket. Mindazonáltal az információk felhasználására eltávolítására vagy betiltására vonatkozó általános jogszabályi kötelezettségeket betartjuk.

Bármilyen felelősségre való hivatkozás csak a meghatározott jogsértés feltárásának napjától lehetséges. Az ilyen jogsértő tartalmat a bejelentést követően azonnal eltávolítjuk.

 

Kapcsolati felelősség:

Honlapunk külső weboldalakra mutató kapcsolatokat is tartalmaz, amelyek felett mi nem rendelkezünk, ezek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

A kapcsolódó oldalak tartalmáért minden esetben a vonatkozó ajánlattevő vagy üzemeltető a felelős. Az összekapcsoláskor a link jogtisztaságát ellenőriztük.

Illegális tartalomról az összekapcsolásakor nem volt tudomásunk. A kapcsolódó oldalak állandó ellenőrzését ésszerűtlennek tartjuk konkrét jogsértés nélkül.

Esetleges jogsértés bejelentését követően a vonatkozó kapcsolatot haladéktalanul eltávolítjuk.

 

Jogi nyilatkozataink érvényessége:

Ez a nyilatkozat az internetes honlapunk elválaszthatatlan részét képezi.

Amennyiben jelen nyilatkozatunk egyes szakaszai vagy kifejezései jogszerűtlenné válnak, vagy nem teljesen felelnek meg az aktuális törvényeknek, azok a dokumentum többi részének tartalmára és érvényességére nem vonatkoznak.

 

Székhely: H-1131 Budapest, Tomori u. 9/A/C.

Levelezési cím: H-1550 Budapest, Pf. 66.

Ügyvezető: Lengyel Tibor

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-895804. (Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság)

Telefon / Fax: +36-1-350-7127

E-mail: etms@etms.hu

 

© 2008 ETMS Kft.