Az IDEAL Networks “SignalTEK CT” adatkábel vizsgáló műszere megfizethető áron számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek egyszerűsítik a kábelek mérését. Íme néhány hasznos példa arra, hogyan vizsgálhatjuk a kábelek minőségét és átviteli képességét a “SignalTEK CT” segítségével.

 

1. Ethernet sebesség mérés

A “SignalTEK CT” az adatkábelen pontosan megméri a Gigabit Ethernet valós adatátviteli teljesítményét a vizsgálójelek mindkét irányú futtatásával. Ha egy jelcsomag hiányzik hibajelzést kapunk, ui. a sebességmérés az IEEE802.3ab Gigabit Ethernet szabvány szerint történik (jelenleg ez a szabvány a legmagasabb színvonalú nemzetközileg elismert módszer) így garantálható a kiépített adathálózat megbízható és hatékony működése.

 

2. Azonnali mérési jelentést kapunk

Az “IDEAL AnyWARE” (“IDEAL mindenütt”) szabad felhasználású mobilalkalmazást használva a hálózati technikus minden munkájáról “pdf” vagy “csv” vizsgálati jegyzőkönyvet készíthet, amivel azt bizonyítja megrendelőjének, hogy a telepített adathálózat az IEEE802.3ab Gigabit Ethernet szabvány szerint működik.

A mérési eredményeket megoszthatja a kollégákkal és ügyfeleikkel e-mailben, vagy bármely más ismert fájlmegosztási módszerrel. Többé nem kell várni a vizsgálati jegyzőkönyvek mentésére, feltöltésre – a végeredmény azonnal rendelkezésre áll.

 

3. Erősíti az ügyfélszolgálatot és a cég jó hírét

Nem csak a mérési eredmények tölthetők le azonnal a kiválasztott formátumban, de az egyes vizsgálatok összefoglaló oldala is testre szabható a cég logójával, annak minden részletével. Ez megerősíti a kivitelező cég iránti bizalmat és professzionális arculatot mutat. Minden mérési eredmény szűrhető. A sikeres vagy sikertelen vizsgálatok 3 formátumban jeleníthetők meg; összefoglalóan, röviden és teljes részletességükben. Az egyszerű és kifinomult megjelenítés a műszakilag kevésbé hozzáértő megrendelők könnyebb megértését segíti.

4. Lerövidíti a hálózati leállást

A “SignalTEK CT” gyors “Autotest” funkciója másodpercek alatt bevizsgálja a hálózat átviteli teljesítményét – sokkal gyorsabban, mint más gyártók hasonló műszerei. A “SignalTEK CT” masszív kialakítású, burkolata ütésálló, a munkaterületen jól használható. Az RJ-45 csatlakozók akár a helyszínen is gyorsan cserélhetők, így az állásidő tovább csökken.

 

5. Csökkenti a kábelek mérési költségeit

A legtöbb hálózati technikus átfogó eszköztárral vonul föl, beleértve a mérőműszert és a “LapTop”-ot, de a ‘SignalTEK CT” önmagában képes gyors és hatékony vizsgálatra, további eszközök és költségek nélkül. A szakembernek nincs szüksége “LapTop”-ra, mivel a mérési jegyzőkönyvek egyszerűen áttölthetők USB-re vagy a Wi-Fi eszközre az IDEAL AnyWARE (“IDEAL mindenütt”) mobilalkalmazással.

A mérőrendszer két hordozható egységből áll – egyik a központoldali, másik a távolvégi. A mérés mindkét végről kezdeményezhető, tehát egy személy rövid időn belül elvégezheti. Továbbá a “SignalTEK CT”-t nem kell semmilyen éves labor-kalibrálásra küldeni, ami tovább csökkenti a fenntartási költségeit. A mérések megfelelnek az IEEE 802.3ab Gigabit Ethernet szabványnak, vizsgálhatók egyaránt árnyékolt (U-FTP, F-UTP, S-UTP, SF-UTP, S-FTP / PiMF) és árnyékolatlan (U-UTP) sodort érpáros kábelek, a Cat-5e szabványtól kezdődően a Cat-8-ig bezárólag.

Ha még többet szeretne megtudni a IDEAL Networks cég SignalTEK CT adatkábel vizsgáló műszeréről, lépjen kapcsolatba velünk!